info@pastorbot.com | +36 70 562 7162
08
MáJ
2016

Huncut Randi

Posted By :
Comments : Off

2015-ben egy felnőtt társasjáték látványának és nyomdai előkészítésének elkészítését vállalta el a csapatunk, ez volt a Huncut Randi. Társasjáték tervezésben már volt korábbról tapasztalatunk, ezért mertünk belevágni a Huncut Randi grafikai világának fejlesztésébe.

huncut_randi_01

A feladatot négyen végeztük el. Viktor volt a megrendelő és a felelős döntéshozó, Celesztin készítette ezeket a forró illusztrációkat, Zoli végezte a tördelés egy részét és a nyomdai előkészítést, míg jómagam koordináltam a munkát, tanácsadóként, tördelőként és tervezőgrafikusként vettem részt a társas elkészítésében.

huncut_randi_02

Talán elsőre nem is tűnik olyan nagy feladatnak egy társasjáték megtervezése, előkészítése és megvalósítása. Ha csak egy tanácsot adhatnék azoknak, akik ilyen fába vágják a fejszéjüket, annyit mondanék, hogy tervezni és tesztelni, minél nagyobb egy munka, annál fontosabbak ezek a fázisok. Rengeteg időt megspóroltunk azzal, hogy következetesen vittük végig a megtervezett munkafolyamatot. Szintén sok felesleges munkától szabadítottuk meg magunkat azzal, hogy idejében kiszűrtük a hibákat és nem futottunk velük tévútra.

A tábla megjelenésére külön büszke vagyok, mert egyrészt meg kellett felelni a tervezésben megadott mezők számának, típusának és elrendezésének, továbbá a figurákat és a logót is esztétikusan el kellett helyezni, valamint színben is követni kellett a kijelölt sémát. Nagyon sok terv készült belőle, meg is érte komolyabban foglalkozni vele.
Egy kis kulisszatitok, a munka során Ádámnak és Évának hívtuk a férfi és női karaktereket.

huncut_randi_03

A logó is sarkalatos pontja volt a társasjátéknak, és teljes meggyőződéssel mondhatom, hogy megvalósítottuk, amit szerettünk volna láttatni. Az egész munkát jellemezte egyébként az, hogy nagyon sokat beszéltünk és leveleztünk róla, hogy minél jobban kikristályosodjon az, hogy milyen játék is lesz ez igazából, hol is lesz a helye a piacon.

A Fun Design Kft. által megrendelt és vezényelt projekt megvalósítása során rengeteg új tapasztalattal bővültünk minden téren. Öröm volt dolgozni ezen a társason. A játék már a boltokban, és megrendelhető a saját honlapjáról is:

www.huncutrandi.hu

huncut_randi_04

A szerzőről