info@pastorbot.com | +36 70 562 7162
15
NOV
2020

Az animációk éve

Posted By :
Comments : Off

2020-ban volt szerencsénk több animációs anyagon is dolgozni különböző megrendelőknek. Ez azért is jó hír, mert az animációs munkákat különösen szeretem.

Még tavasszal sikerült a Magyar Nemzeti Múzeummal egy kiállítás kapcsán leszerződnünk egy illusztrációkból álló kiállításra, amihez kapcsolódott egy animált slideshow szerű videós anyag is. Téjlorral volt szerencsénk ezt megvalósítani.

Bár volt jónéhány illusztrációs és képregényes munkánk is, azért a legnagyobb idei falat a Pesti Srácok által indított Pesti TV egyik műsorának nyitó animációja lett végül. A Pesti Galeri openingje nagyon pepecselős munka volt, sok előkészülettel és frame-by-frame animációval, de a végeredménnyel teljesen elégedett volt az ügyfelünk is, és mi is büszkén tesszük ki a referencia anyagaink közé.

Az év utolsó animációs megrendelése az egyik nagy kedvenc fiatalkori punk rock bandámhoz kapcsolódik – a Macskanadrág nagy visszatérésének apropóján új nagylemezükhöz készítettünk Zowie-val egy animációs videóklipet. Szintén az animációs rész kötődik hozzám, bár a forgatókönyvet is én írtam és rendeztem.

Bízzunk benne, hogy kihívásokban szegényebb év következik, még több animációval!

A szerzőről