info@pastorbot.com | +36 70 562 7162

A Pastorbot Design Services 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazai és nemzetközi vállalkozások számára minőségi grafikai szolgáltatásokat nyújtson. A feladatunk az ügyfeleink üzleti arculatának, marketingkampány-anyagainak megtervezése, felépítése és felfuttatása illusztrációs, animációs és tervezőgrafikai eszközök igénybevételével.

Munkatársaink tapasztalt szakemberek, többszörösen díjazott szerzők, profi alkotóművészek. Szakterületünkön mindannyian speciális ismeretekkel bírunk, a mindenkori trendeket figyelemmel követjük. Korszerű eszköztárunk, programismereteink és csapatmunkánk lehetővé tesz minket arra, hogy nemzetközi ügyfeleink részére minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Kitűnő megoldásokkal szolgálhatunk. Keress bennünket bizalommal!

Szervezetünk

Pásztor Tamás
alapító

Tamás a Pastorbot alapítója és menedzsere. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem JGYTFK számítástechnika szakos hallgatójaként fejezte be 2006-ban. Később 2D és 3D animációs filmkészítő kurzussal specializálta tudását. Több mint 10 éve dolgozik grafikai programokkal a multimédia területén. A szervezeti működés koordinálása mellett a karikatúrák, a szabadkézi és vektoros rajzok, valamint a videóeditálás az erősségei. A csapat karbantartásáért is ő felel.

Tondora Judit
operatív vezető

Judit szabadúszó grafikus, illusztrátor, dizájner. Többnyire képregényeket rajzol és könyveket illusztrál, de nem áll tőle távol a grafikai dizájn sem. A Miskolci Egyetemen végzett, antropológia- dokumentumfilm- magyar szakokon, előtte Egerben kóstolgatta az elektronikus és alkalmazott grafikát. Jelenleg egy ausztrál kiadónak készít képregény sorozatot, illetve ügynökeivel karöltve teljesít kisebb- nagyobb megrendeléseket tengerentúli ügyfeleknek. Szabadidejében forgatókönyveket ír, fest, és jógatudását fejlesztgeti.

Oravecz Gergő
illusztrátor

Gergő illusztrátor és díjnyertes képregényalkotó. 2013-ban elvégezte az ELTE filmelmélet és filmtörténet, illetve esztétika szakát. Fő erősségei a kreatív illusztrációk és a történetmesélés, a képregényeken kívül storyboardokat, egyedi, kézzel rajzolt plakátokat, borítókat készít. Otthonosan mozog a szabadkézi és a digitális rajz, valamint a számítógépes grafikai programok világában. Blossza című Alfabéta díjas képregénye 2015 végén nyomtatásban is megjelent.

Pilcz Roland
illusztrátor

Roli a Szegedi Tudományegyetem JGYTFK rajz szakán végzett. Többek közt a Kalyber Joe képregénysorozat atyja – írója, rajzolója és színezője együttesen. Ezen kívül illusztrációkat készít, amerikai képregényeket színez, plakátokat, storyboardokat, comic-stripeket készít, írogat, digitálisan fest és testvérével kalandjátékokat tervez.

Szabó Celestin
illusztrátor

Celestin több mint 10 éve főként a képregény rajzolás és színezés területén dolgozik. Több mint 1400 oldal képregényen van túl, páratlan a hatékonysága és a stílusa. Képregényalbumai jelentek meg Európában és Amerikában. Foglalkozik még újságtördeléssel és könyvillusztrációkkal is. Szöveges karikatúrái jelennek meg humormagazinokban és rejtvénylapokban, de portrékarikatúrákban, valamint 3D-s animációkban is otthonosan mozog. Mindennapjait fiával és feleségével tölti együtt. Szabadidejében szeret kertészkedni és a gasztronómiában is jártas.

Németh András
illusztrátor

András a Rocksztár leszek, Mama! comic stripekkel írta be magát a hazai képregényes életbe. Sorozata sikerét a szabadszájú, mégis igényes humornak, a jól felépített karaktereknek és a technikájának köszönheti. Írással, vektorgrafikával és illusztrációkkal foglalkozik. Rocksztár leszek, Mama című képregénye 2012-ben nyomtatásban is megjelent a Comicsmania kiadó jóvoltából.

Németh Gergő
illusztrátor

Gergő a skót Robert Gordon egyetem Digitális Média szakán végezte tanulmányait. A Soul Matter képregény írója és rajzolója, a japán Vtuber cég, a Hololive tagoknak dolgozik illusztrációkon szabadidejében. Videó vágást és effektelést is készít Youtube-ra. A Mondocon rendezvény rajzversenyének zsűritagjaként is tevékenyjedett 2 évig. Jelenleg 3D modellezést és animációt tanul.

Kanyó Ádám
illusztrátor
Ádám későn került kapcsolatba a képi alkotás világával, viszont az annál nagyobb energiával szippantotta be. Fő érdeklődési köre a karakterdizájn és illusztráció, de számos más terület is közel áll hozzá. Pólótervektől kezdve, különböző karakterkoncepciókon és illusztrációkon át, a tradicionális akrilfestményekig több területen is szerzett már tapasztalatot és folyamatosan keresi az újabb kihívásokat.
Haui József
illusztrátor

József (Hajó) keramikusként végzett Pécsett, rajzfilmes volt Kecskeméten. Később animátorként és rendezőként dolgozott. Legnépszerűbb munkája a Vízipók-Csodapók sorozat társrendezése volt, ebből készítette első képregényeit. Szabadúszóként dolgozott többek között a Grimm-mese sorozaton, Nemere képregényeken és a Búcó, Szetti, Tacsi sorozaton. Főleg gyerekeknek készít könyveket, illusztrált tankönyveket. Gyerekkönyveket és meséket, verseket is ír, évek óta készít anyagokat a Dörmögő Dömötör magazinnak. Munkáit digitálisan készíti.

Sváb József
illusztrátor

József a nyíregyházi BGYTKF rajz szakán végzett. Rövid tanári működés után 1989-ben a Línea olasz-magyar kiadó munkatársa lett, ennek a kiadványaiban, a Menő Manó és a Krampusz magazinokban jelentek meg képregényei, cikkei. A kiadó megszűnése után alkalmazott grafikusként dolgozott, majd saját céget alapított. 1992-ben jelent meg Képregényiskola című kötete, amely a képregényrajzolás témakörével foglalkozik. Az utóbbi években szabadúszó grafikusként képregényeket és illusztrációkat készít, többnyire digitális technikákkal.

Labancz Norbert
illusztrátor

Norbert okleveles matematikusként diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2014-ben. Tus és ceruzarajzokat, digitális posztereket, borítókat és illusztrációkat készít. Részt vett több helyi vállalkozás arculatának megalkotásában, valamint szoftverek és applikációk felhasználói felületének
kialakításában.

Halmi Zsolt
illusztrátor

Halmi Zsolt a Nyíregyházi Főiskola rajz-vizuális kommunikáció szakán végezte tanulmányait és tanárként helyezkedett el a Kós Károly Művészeti Szakközépiskolában, Debrecenben. Grafikát és rajzot oktat. A tanítás mellett készít különböző alkalmazott grafikai anyagokat. Ugyanakkor szabadúszó grafikusként készít képregényeket, illusztrációkat, oktatási segédanyagot, cd borítót, videó klip rajzos anyagot, társas játék táblákat. Fő profilja a képregények, több mint 30 kiadott képregénnyel a háta mögött. Több hazai és külföldi kiállításon jelent már meg munkája.

Ambrus Izsák
illusztrátor

Izsák grafikus, illusztrátor és képregényalkotó. 2010 és 2015 között jelentek meg munkái a Dörmögő Dömötörben, közben elvégezte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola képi ábrázolás szakát 2014-ben. Ezek után többször tervezett gyerekeknek játékkártyákat és fejlesztő játékokhoz rajzokat. A képregényein kívül szívesen készít szabadkézi plakátokat és borítókat is. 2015-ben pedig megjelent RAiZ c. képregényes újságja.

Solti Dániel
illusztrátor
Dániel mindig is nagy érdeklődést mutatott a rajzolás iránt. Gyermekkora óta lenyűgözte az illusztrációk, képregények, mangák világa. Később aztán a reneszánsz, romantika kori és szürrealista festmények, rézkarcok gyakoroltak rá nagy hatást. Stílusában szívesen merít különböző korok és kultúrák művészetéből. Grafikusi tevékenysége mellett tetoválásokat is készít, valamint falfestményeket és akril képeket is. Folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy bővíthesse művészi repertoárját
új eszközök és új irányzatok elsajátításával.