info@pastorbot.com | +36 70 562 7162

Mi is a Pásztorbot?

A Pásztor Tamás művészeti vezető által alapított Pastorbot Design Services egy illusztrációs, animációs és grafikai szolgáltatásokat kínáló, többszörösen díjazott és jelölt magyar illusztrátorokból és animátorokból álló szakmai közösség.

Célunk, hogy alkotókként minőségi munkákat adjunk ki a kezeink közül. Küldetésünk, hogy elégedett ügyfeleinken keresztül jó hírét vigyük az illusztrációs és animációs szolgáltatásoknak.

Csapatunk

Mivel foglalkozunk?

Fő profilunk a 2D illusztráció és animáció, valamint a karikatúrák és képregények. Kulturális intézményektől kezdve, zenekarokon keresztül, céges marketing kampányokkal bezárólag sokrétű és teljesen személyes igényekre szabott a szolgáltatásunk.

Foglalkozunk továbbá arculattervezéssel, márkaépítéssel, szövegírással, valamint online és offline marketinganyagok tervezésével is.

Munkáink

Miért válassz minket?

Nagy létszámú csapatunk különböző alkotói stílusokban dolgozik, és ez remek lehetőséget teremt a felmerülő igény legalkalmasabb megoldására. Rutinos és lelkes fiúk és lányok dolgoznak a nemzetközi megrendeléseken, legyen szó hagyományos vagy újszerű megközelítésről. Munkafolyamataink az elejétől a végéig nyomon követhetőek. A minőségre, színvonalra nagy hangsúlyt fektetünk.

Tegyél velünk egy próbát!

Elérhetőségeink

"Szuper, hogy mindig van egy kis meglepetés a képeken!"

Máté, megrendelő
Tekintsd meg munkáinkat!

"Kezük munkája ott van a lakásunkban, üzleti vállalkozásunkban. Hozzájuk fordulok, ha
igényes, minőségi grafikára van szükségem."

Anita, Bernáth Redőny Kft.
Tekintsd meg munkáinkat!

Legfrissebb bejegyzések

/ A blog további bejegyzései
22
MáJ
2022

Szétszakadt Magyarország

2016-ban dolgoztunk a Szétszakadt Magyarország című dokumentumfilm animációs betétein Oravecz Gergővel és Andriska Janóval. A film rendezőjével és forgatókönyvírójával dolgoztunk együtt, hogy korhű és stílusos animációs inzerteket tudjunk adni a dokumentumfilmhez. ...
22
FEBR
2022

Archívum 2000-2008

Volt időm kicsit ma, így szétnéztem az archivált könyvtáraimban, rengeteg még ma is vállalható dolgot találtam. Vannak illusztrációk, amik már húszévesek, de a legtöbb ebben a bejegyzésben publikált illusztráció is tíz évnél idősebb. Ezeket még én készítettem, egyedül, amikor még...

Szolgáltatásaink

 • → könyvek, magazinok
  → képregények
  → reklám- és marketinganyagok
  → poszterek, lemezborítók
 • → reklámfilm
  → rajzfilm
  → slide-show
  → videoklip
 • → szóróanyagok
  → arculattervezés
  → reklámgrafika
 • → reszponzív honlapok
  → domain ügyintézés
  → üzemeltetés
  → tárhelyszolgáltatás