info@pastorbot.com | +36 70 562 7162

Mi a Pastorbot?

A Pásztor Tamás művészeti vezető által létrehozott Pastorbot Design Services egy illusztrációs és animációs grafikai szolgáltatásokat kínáló, többszörösen díjazott és jelölt magyar illusztrátorokból és animátorokból álló szakmai közösség.

Célunk, hogy magyar alkotókként minőségi munkákat adjunk ki a kezeink közül. Küldetésünk, hogy megrendeléseink nyomán jó hírét vigyük a világban a magyar illusztrációs és animációs szakmának.

Csapatunk

Mivel foglalkozunk?

Fő profilunkat az alkalmazott grafika területén a reklámgrafikai tevékenységi körbe tartozó animációs filmek, újság-, képregény- és könyvillusztrációk, poszterek, karikatúrák, storyboard-készítés, könyv-, lemez-, CD- és DVD-borítók képezik. Külföldi és hazai kiadóknak és ügynökségeknek szolgáltatunk.

Foglalkozunk továbbá arculattervezéssel, márkaépítéssel, szövegírással, valamint online és offline marketinganyagok tervezésével is.

Munkáink

Miért válassz minket?

Csapatunk évtizedes szakmai rutinnal, fiatalos lelkesedéssel és példaértékű szorgalommal végzi a munkáját. A hagyományos megoldások mellett bátran alkalmazzuk a legfrissebb trendeket is. Technikai felkészültségünknek, rugalmas megbízáskezelésünknek és különféle rajzstílusainknak köszönhetően nemzetközi színvonalat tudunk képviselni az illusztrációs és animációs megbízások világában.

Tegyél velünk egy próbát!

Elérhetőségeink

"Kezük munkája ott van a lakásunkban, üzleti vállalkozásunkban. Hozzájuk fordulok, ha
igényes, minőségi grafikára van szükségem."

Anita, Bernáth Redőny Kft.
Tekintsd meg munkáinkat!

Legfrissebb bejegyzések

/ A blog további bejegyzései
19
AUG
2021

HajdúPress Interjú

A HajdúPress megkeresésére készült el az életút interjú 2021. augusztusban Tamással, a csapat alapítójával.
15
NOV
2020

Az animációk éve

2020-ban volt szerencsénk több animációs anyagon is dolgozni különböző megrendelőknek. Ez azért is jó hír, mert az animációs munkákat különösen szeretem. Még tavasszal sikerült a Magyar Nemzeti Múzeummal egy kiállítás kapcsán leszerződnünk egy illusztrációkból álló kiállításra,...

Szolgáltatásaink

 • → könyvek, magazinok
  → képregények
  → reklám- és marketinganyagok
  → poszterek, lemezborítók
 • → reklámfilm
  → rajzfilm
  → slide-show
  → videoklip
 • → szóróanyagok
  → arculattervezés
  → reklámgrafika
 • → reszponzív honlapok
  → domain ügyintézés
  → üzemeltetés
  → tárhelyszolgáltatás

"Az elképzeléseimet és az elvárásaimat is túlszárnyalta."

Ákos, megrendelő
Tekintsd meg munkáinkat!