info@pastorbot.com | +36 70 562 7162
06
áPR
2017

Mediterrán térhódítás

Posted By :
Comments : Off

2016-ban az egész évünket végigkísérte egy projekt, amiben Judittal, Gergővel, Rolival és Zolival közösen vettünk részt. Megkerestek minket a Luce energiaital designjával kapcsolatban, és azért került hozzánk ez a munka, mert nem egyszerű csomagolástervezést kellett végrehajtani – képregényes dobozzal szerettek volna déli piacokra lépni a megrendelők.

01

Képregényrajzolásban pedig ugye elég jó tapasztalattal és széles választékú stílussal rendelkezünk már, így könnyen megtaláltuk a rajzolókat a kívánt hangulat megteremtésére, Gergő hozta a rajzokat, míg Roli csinálta a képregények színezését, tónusozását. Érdekesség, hogy ezek nyelvileg teljesen univerzális anyagok, ugyanis szöveg nélkül jelennek meg a dobozokon, továbbá vicces, csattanós befejezésük van. Ami még különleges, hogy a szokásos – vagy inkább jellemzőbb – soros elrendezés helyett oszlopba szedtük a képregényeink paneljait.

02

A képregényeken túl a csomagolást is mi terveztük, Judit alapozott, én igazítottam és rendeztem az elemeket és Zoli feladata volt a nyomdai előkészítés. És nem utolsósorban Dani csinálta a hivatalos honlapot nekik. Benne voltunk tehát sokan, és mindenki a legjobban hozzá passzoló munkafázisban tudott részt venni, ami nagyon jót tesz mind a szakmai tapasztalatunk elmélyítésében, mind a design fejlesztése szempontjából. És a csapat is tanul jobban együtt dolgozni.

08

Érdekesség, hogy a luce szó olaszul fényt jelent, és ennek szellemében kellett felépíteni mind a kommunikációt, mind a designt a doboz megjelenéséhez. Az ital egyelőre a déli országokban került forgalomba. A dobozon túl online anyagok is készültek, animált fejléc, energiaital tálca, fotók, és még megannyi apróság. Mi továbbra is dolgozunk a megrendelőink sikeréért, remélem fogtok még hallani sokat a Luce energiaitalról a jövőben!

A szerzőről