info@pastorbot.com | +36 70 562 7162
17
FEBR
2019

Belső vállalati kommunikáció képregény módra

Posted By :
Comments : Off

2018-ban volt szerencsénk az egyik legnagyobb hazai szállítmányozó cég, a Waberer’s belső kommunikációs kampányán dolgozni Pilcz Rolival. Mindig örömmel tölt el bennünket az, ha a nagy cégek is látják a lehetőséget a képregényben, mint formátumban, amivel nem direkt és kicsit játékosabb módon is lehet üzenetet célbajuttatni akár az ügyfélkör, akár a dolgozók felé. Esetünkben a cég képregényes formában hívta fel a figyelmet a munkavégzéssel járó hibalehetőségekre, alapszabályokra. Több oldalnyi anyagot készítettünk el, ezekből szemeztünk most kettőt a megrendelőink engedélye mellett.

A munkát a jól bevált és megszokott módon készítettük el – felmértük és rendszereztük a megrendelő igényeit, szövegezést és vázlatokat készítettünk a megadott üzenetekre, az elfogadott fázisok után a kihúzással folytattuk, ezt követte a színezési szakasz, amit végül a szövegbeírással zártunk. Büszkék vagyunk az anyagra, több helyen is fel lett használva, mind offline mind online módon is elérhető lett a cégen belül.

Külön öröm, hogy ezúttal nem csak a vizuális képességeinket, hanem a szövegírási fázisban is oroszlánrészt vállalt a mi csapatunk Rolival. Máskor is volt már olyan, hogy az ügyfél kikérte a véleményünket az üzenetéről és a szövegezésről, és ez mindig jó hír, hiszen a legtöbbször a kép és a szöveg kéz a kézben jár, így jó rálátásunk van a bemutatásra szánt anyagra, örülünk, ha kikérik a véleményünket. Egy szó mint száz, jó munka volt!

A szerzőről