info@pastorbot.com | +36 70 562 7162
 • Magyar
 • English

Mi a Pastorbot?

A Pásztor Tamás művészeti vezető által létrehozott Pastorbot Design Services egy illusztrációs és animációs grafikai szolgáltatásokat kínáló, többszörösen díjazott és jelölt magyar illusztrátorokból és animátorokból álló szakmai közösség.

Célunk, hogy magyar alkotókként minőségi munkákat adjunk ki a kezeink közül. Küldetésünk, hogy megrendeléseink nyomán jó hírét vigyük a világban a magyar illusztrációs és animációs szakmának.

Csapatunk

Mivel foglalkozunk?

Fő profilunkat az alkalmazott grafika területén a reklámgrafikai tevékenységi körbe tartozó animációs filmek, újság-, képregény- és könyvillusztrációk, poszterek, karikatúrák, storyboard-készítés, könyv-, lemez-, CD- és DVD-borítók képezik. Külföldi és hazai kiadóknak és ügynökségeknek szolgáltatunk.

Foglalkozunk továbbá arculattervezéssel, márkaépítéssel, szövegírással, valamint online és offline marketinganyagok tervezésével is.

Munkáink

Miért válassz minket?

Csapatunk évtizedes szakmai rutinnal, fiatalos lelkesedéssel és példaértékű szorgalommal végzi a munkáját. A hagyományos megoldások mellett bátran alkalmazzuk a legfrissebb trendeket is. Technikai felkészültségünknek, rugalmas megbízáskezelésünknek és különféle rajzstílusainknak köszönhetően nemzetközi színvonalat tudunk képviselni az illusztrációs és animációs megbízások világában.

Tegyél velünk egy próbát!

Elérhetőségeink

"Kezük munkája ott van a lakásunkban, üzleti vállalkozásunkban. Hozzájuk fordulok, ha
igényes, minőségi grafikára van szükségem."

Anita, Bernáth Redőny Kft.
Tekintsd meg munkáinkat!

Legfrissebb bejegyzések

/ A blog további bejegyzései
17
FEB
2019

Belső vállalati kommunikáció képregény módra

2018-ban volt szerencsénk az egyik legnagyobb hazai szállítmányozó cég, a Waberer’s belső kommunikációs kampányán dolgozni Pilcz Rolival. Mindig örömmel tölt el bennünket az, ha a nagy cégek is látják a lehetőséget a képregényben, mint formátumban, amivel nem direkt és...
06
JAN
2019

Mi is az a Motocornis?

A tavalyi évben kaptuk egy hazai cégtől azt az izgalmas felkérést, melyben egy gyerekeknek szánt kis játékmotorhoz kellett készítenünk illusztrációt, logót és promóciós képeket. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy a mocit egy nagyon népszerű fiktív karakterrel kelle...

Szolgáltatásaink

 • → könyvek, magazinok
  → képregények
  → reklám- és marketinganyagok
  → poszterek, lemezborítók
 • → reklámfilm
  → rajzfilm
  → slide-show
  → videoklip
 • → szóróanyagok
  → arculattervezés
  → reklámgrafika
 • → reszponzív honlapok
  → domain ügyintézés
  → üzemeltetés
  → tárhelyszolgáltatás

"Az elképzeléseimet és az elvárásaimat is túlszárnyalta."

Ákos, megrendelő
Tekintsd meg munkáinkat!